040 – 14 35 50 r@asso.se

Boxbuilding

Asso® erbjuder montage av lådor, paneler och skåp där lödning ingår i vår produktion. Vi har lång och gedigen erfarenhet av boxbuilding och är specialiserade på kundanpassade lösningar som underlättar kundernas utvecklings- och produktionsprocesser. Tveka inte att kontakta oss om du önskar få hjälp med lösningar för att förbättra produktionen samt säkerställa en hög kvalitetsnivå i projektet.

Montering av kompletta produkter

Asso® har möjlighet att erbjuda boxbuilding, vilket innebär slutmontering av lådor, paneler, skåp samt lödning. Vi är behjälpliga med allt som rör boxbuilding och ser till att du får den främsta servicen. Oavsett om du har ett stort eller litet projekt – välkommen med din förfrågan!

Fördelar med boxbuilding från Asso®

  • Lång och gedigen kunskap av boxbuilding
  • Oavsett om du har litet eller stort projekt så hjälper vi dig
  • Vi är en trygg och stabil samarbetspartner
  • Vi erbjuder utmärkt service som effektiviserar din produktionsekonomi
  • Säkerställer en hög kvalitetsnivå

 

 

Kablagetillverkning

Vi har kablagetillverkning för alla branscher och för flera ändamål. Våra kundanpassade kablage, industrikablage, virtråd och flatkablar med mera…
Läs mer

Kundrelationer

Vi på ASSO värnar våra goda kundrelationer. Och vi vet att grunden för ett långvarigt samarbete handlar om kvalitativa produkter, god service och hållna löften.

Leverans

Genom att vi har delar av vår kablagetillverkning i Polen och Asien klarar vi av att leverera färdiga och kundanpassade kablage till bra pris, men utan att tumma på hållfasthet.

Kontaktuppgifter

Asso produkter
Sångleksgatan 5
215 79 Malmö
Tel: 040 – 14 35 50
e-post: r@asso.se

Vi finns i Sverige, Polen och Kina

ASSO Produkter AB har produktionsenheter i Sverige, Polen och Asien.

Serietillverkning och produktion med betoning på mycket manuellt arbete lägger vi ofta i vår produktionsanläggning i östra Polen.