040 – 14 35 50 r@asso.se

Boxbuilding – slutmontering av kablage

 

Vad är boxbuilding?

Boxbuilding syftar på slutmonteringen av produkter såsom kretskort, kablage, skåp och paneler för en specifik produkt. De olika komponenterna monteras enligt kundens specifikationer i en plåtlåda där moment som lödning, finmekaniskt montage, ingjutning och lackning kan förekomma beroende på typ av produkt. Efter färdig slutmontering utförs kontroller och tester för att säkerställa hög funktionalitet och lång livslängd. Ibland genomförs slutmontering av kompletta styrskåp, ett slags elskåp som används för att reglera en elektrisk anläggning. 

Var används boxbuilding?

Boxbuilding av elektronik förekommer exempelvis i hjullastare, skogsmaskiner, högtalare, hörselapparater, och utrustning som används på sjukhus och vårdcentraler. Många produkter som genomgår boxbuilding, eller mekanisk montering som det också kallas, används i känsliga och extrema miljöer vilket ställer krav på skydd mot korrosion, vibrationer, termisk chock och andra påfrestningar som kan påverka funktionen negativt. 

Asso® har lång erfarenhet av boxbuilding och montage av kablar

Asso® erbjuder boxbuilding av elektronik och finmekanik, såsom montering av lådor, paneler, displayer och kablage. Tillhörande montage av enheter samt lödning ingår i vår produktion. Våra ingenjörer har lång och gedigen erfarenhet av boxbuilding, och är behjälpliga med allt som rör din slutmontering – från offert och rådgivning till testning och leverans. Målet att du ska få marknadens bästa service och en komplett produkt som lever upp till branschkrav och förväntningar. 

Med Asso® får du en trygg partner för kablagetillverkning och boxbuilding. Vi är specialiserade på kundanpassade lösningar som underlättar utvecklings- och produktionsprocessen hos din verksamhet. Tveka inte att kontakta oss om du önskar få hjälp att förbättra produktionen samt säkerställa en hög kvalitetsnivå i ditt projekt.

Fördelar med boxbuilding från Asso® 

  • Lång och gedigen kunskap inom boxbuilding
  • Vi är en trygg och stabil samarbetspartner
  • Vi erbjuder utmärkt service som effektiviserar din produktionsekonomi
  • Hög kvalitetsnivå i alla moment

Oavsett om du har ett stort eller litet projekt – välkommen med din förfrågan!

Klicka för ladda ned PDF

Kablagetillverkning

Vi har kablagetillverkning för alla branscher och för flera ändamål. Våra kundanpassade kablage, industrikablage, virtråd och flatkablar med mera…
Läs mer

Kundrelationer

Vi på ASSO värnar våra goda kundrelationer. Och vi vet att grunden för ett långvarigt samarbete handlar om kvalitativa produkter, god service och hållna löften.

Leverans

Genom att vi har delar av vår kablagetillverkning i Polen och Asien klarar vi av att leverera färdiga och kundanpassade kablage till bra pris, men utan att tumma på hållfasthet.

Kontaktuppgifter

Asso produkter
Sångleksgatan 5
215 79 Malmö
Tel: 040 – 14 35 50
e-post: r@asso.se

Vi finns i Sverige, Polen och Kina

ASSO Produkter AB har produktionsenheter i Sverige, Polen och Asien.

Serietillverkning och produktion med betoning på mycket manuellt arbete lägger vi ofta i vår produktionsanläggning i östra Polen.

sv_SESwedish