040 – 14 35 50 r@asso.se

Signalkablage

Syftet med signalkablage är signalöverföring, till skillnad från exempelvis kraftkablar som används för kraft- och elöverföring. Idag består signalkablar oftast av tunna ledare i syrefri koppar för att minska risken för oxidering. Signalkabel kan även kallas styrkabel och är antingen uppbyggd med ett flertal ledar samlat i ett hölje eller ett fåtal ledare där de då kan vara en del av ett nätverk. Det senare exemplet är en typ av bussystem vilket innebär att flera enheter kan kommunicera över samma ledare.

Var används signalkablage?

Signalkablage används i automations- och processtyrsystem, men även i signalerings- och övervakningssystem. Generellt kan man säga att signal eller  styrkabeln sitter mella styrenheten och sensorer och aktuatorer vilket tillsammans gör det möjligt att skapa olika typer av funktioner. 

 

Fördelar med signalkablage från Asso

  • Hög kvalitet
  • Flexibel serie- och prototyptillverkning
  • Snabba leveranser
  • 40 års erfarenhet
  • Utmärkt servicenivå

Med Asso får du flexibel produktion av signalkablage med korta ledtider

Vi har lång och gedigen erfarenhet av signalkablage. Genom att ha en egen kablageproduktion i Malmö, Polen och Asien kan vi garantera att varje komponent är av högsta kvalitet. Vår kablageproduktion genomgår en dokumenterad kontroll under hela tillverkningsprocessen, från beredning till slutkontroll. Ett väl inarbetat system av effektiva transporter i egen regi och flexibel kabeltillverkning gör att du som kund får snabb leverans av signalkablage – av rätt kvalitet till pressade priser.

Kablagetillverkning

Vi har kablagetillverkning för alla branscher och för flera ändamål. Våra kundanpassade kablage, industrikablage, virtråd och flatkablar med mera…
Läs mer

Kundrelationer

Vi på ASSO värnar våra goda kundrelationer. Och vi vet att grunden för ett långvarigt samarbete handlar om kvalitativa produkter, god service och hållna löften.

Leverans

Genom att vi har delar av vår kablagetillverkning i Polen och Asien klarar vi av att leverera färdiga och kundanpassade kablage till bra pris, men utan att tumma på hållfasthet.

Kontaktuppgifter

Asso produkter
Sångleksgatan 5
215 79 Malmö
Tel: 040 – 14 35 50
e-post: r@asso.se

Vi finns i Sverige, Polen och Kina

ASSO Produkter AB har produktionsenheter i Sverige, Polen och Asien.

Serietillverkning och produktion med betoning på mycket manuellt arbete lägger vi ofta i vår produktionsanläggning i östra Polen.

sv_SESwedish