040 – 14 35 50 r@asso.se

Mikrokablage

Asso® erbjuder mikrokablage, i originalmaterial och Ekvivalent, så som Molex, JST, Hirose m fl. Asso® har varit verksam i branschen i över 40 år och har under åren samlat på sig lång erfarenhet samt gedigen kunskap inom mikrokablage. Tveka inte att kontakta oss i ett tidigt skede i projektet – vi hjälper dig med lösningar som säkerställer rätt kvalitet samt optimerad ekonomi i produktionen. Asso® – din trygga samarbetspartner med snabba och säkra leveranser, mikrokablage av hög kvalitet och med ett bra pris.

Fördelar med Asso® mikrokablage

  • Trygg samarbetspartner som erbjuder hög service
  • Höga kvalitetskrav anpassade för krävande kunder inom industrin
  • Snabba och säkra leveranser
  • Prisvärda mikrokablage
  • Avancerad tillverkning med den senaste tekniken

Kablagetillverkning

Vi har kablagetillverkning för alla branscher och för flera ändamål. Våra kundanpassade kablage, industrikablage, virtråd och flatkablar med mera…
Läs mer

Kundrelationer

Vi på ASSO värnar våra goda kundrelationer. Och vi vet att grunden för ett långvarigt samarbete handlar om kvalitativa produkter, god service och hållna löften.

Leverans

Genom att vi har delar av vår kablagetillverkning i Polen och Asien klarar vi av att leverera färdiga och kundanpassade kablage till bra pris, men utan att tumma på hållfasthet.

Kontaktuppgifter

Asso produkter
Sångleksgatan 5
215 79 Malmö
Tel: 040 – 14 35 50
e-post: r@asso.se

Vi finns i Sverige, Polen och Kina

ASSO Produkter AB har produktionsenheter i Sverige, Polen och Asien.

Serietillverkning och produktion med betoning på mycket manuellt arbete lägger vi ofta i vår produktionsanläggning i östra Polen.

sv_SESwedish