040 – 14 35 50 r@asso.se

Mikrokablage

Asso® erbjuder mikrokablage, i originalmaterial och Ekvivalent, så som Molex, JST, Hirose m fl. Asso® har varit verksam i branschen i över 40 år och har under åren samlat på sig lång erfarenhet samt gedigen kunskap inom mikrokablage. Tveka inte att kontakta oss i ett tidigt skede i projektet – vi hjälper dig med lösningar som säkerställer rätt kvalitet samt optimerad ekonomi i produktionen. Asso® – din trygga samarbetspartner med snabba och säkra leveranser, mikrokablage av hög kvalitet och med ett bra pris.

Fördelar med Asso® mikrokablage

  • Trygg samarbetspartner som erbjuder hög service
  • Höga kvalitetskrav anpassade för krävande kunder inom industrin
  • Snabba och säkra leveranser
  • Prisvärda mikrokablage
  • Avancerad tillverkning med den senaste tekniken

Mikrokablage original och ekvivalent

Mikrokablage, både original och ekvivalenta, spelar en kritisk roll inom elektronik och telekommunikation genom att möjliggöra snabb och pålitlig data- och signalöverföring. Originalmikrokablage är tillverkade av högkvalitativa material som är optimerade för specifika användningsområden och enheter. De är ofta tillverkade av välrenommerade tillverkare och erbjuder hög prestanda och pålitlighet.

Å andra sidan erbjuder ekvivalenta mikrokablage ett kostnadseffektivt alternativ till originalkablage. Dessa mikrokablage är noga utformade för att uppfylla branschstandarder och säkerställa pålitlig signalöverföring. De kan vara ett utmärkt val när budgeten är begränsad, utan att kompromissa med prestanda.

Oavsett om du väljer original- eller ekvivalent mikrokablage, är det viktigt att se till att de uppfyller dina specifika behov och krav. En högkvalitativ mikrokabel är avgörande för att undvika signalstörningar, dataförluster och prestandaproblem inom elektronik och telekommunikation. Vi erbjuder ett brett utbud av både original och ekvivalenta mikrokablage som är noggrant utvalda för hög prestanda och pålitlighet, så att du kan vara säker på att dina anslutningar är i trygga händer. Kontakta oss för offert för mikrokablage redan idag.

Kablagetillverkning

Vi har kablagetillverkning för alla branscher och för flera ändamål. Våra kundanpassade kablage, industrikablage, virtråd och flatkablar med mera…
Läs mer

Kundrelationer

Vi på ASSO värnar våra goda kundrelationer. Och vi vet att grunden för ett långvarigt samarbete handlar om kvalitativa produkter, god service och hållna löften.

Leverans

Genom att vi har delar av vår kablagetillverkning i Polen och Asien klarar vi av att leverera färdiga och kundanpassade kablage till bra pris, men utan att tumma på hållfasthet.

Kontaktuppgifter

Asso produkter
Sångleksgatan 5
215 79 Malmö
Tel: 040 – 14 35 50
e-post: r@asso.se

Vi finns i Sverige, Polen och Kina

ASSO Produkter AB har produktionsenheter i Sverige, Polen och Asien.

Serietillverkning och produktion med betoning på mycket manuellt arbete lägger vi ofta i vår produktionsanläggning i östra Polen.

sv_SESwedish