040 – 14 35 50 r@asso.se

Kvalitet – kablage med rätt pris i rätt tid – ASSO

För oss är det oerhört viktigt att säkerställa att kablagetillverkningen går till på rätt sätt. Genom att ha en egen kablageproduktion kan vi garantera att varje komponent är av högsta kvalitet. Vår kablageproduktion genomgår en dokumenterad kontroll under hela tillverkningsprocessen, allt i från beredning till slutkontroll. All data samlas i vårt affärssystem. Där kunden har speciella krav säkerställer vi dessa vid kontraktsgenomgången.

Väletablerade leverantörer

Kablagen produceras i en modern maskinpark med inbyggda kontroller där personalen har gedigen kunskap och lång erfarenhet. Montörerna jobbar mot Standard IPC-A-620, vilket är en kvalitetssäkring som talar om att det finns minimal risk för felaktigheter i kablaget.

Certifierade lödare och kablage

Våra kablageprodukter har ända sedan 1996 haft de rätta certifieringarna. På detta sätt garanteras du som kund säkra kablage av högsta kvalitet. Vår kablagetillverkning är certifierad enligt SS ISO 9001-2015. Certifieringarna kvalitetssäkrar produkterna för att du som kund ska kunna vara trygg med ditt köp. Välkommen att kontakta oss om du har några frågor.

ASSO levererar kablage till rätt pris, i rätt kvalitet och med en leverans i rätt tid!

Kablagetillverkning av hög kvalitet

  • Egen tillverkning med dokumenterad kvalitetskontroll genom hela tillverkningsprocessen
  • Kablagetillverkningen är certifierad enligt SS ISO 9001:2008
  • Montörer jobbar mot Standard IPC-A-620
  • Modern maskinpark
  • Högutbildad personal med lång erfarenhet
  • Säkerställande av krav vid kontraktsgenomgången

Kablagetillverkning

Vi har kablagetillverkning för alla branscher och för flera ändamål. Våra kundanpassade kablage, industrikablage, virtråd och flatkablar med mera…
Läs mer

Kundrelationer

Vi på ASSO värnar våra goda kundrelationer. Och vi vet att grunden för ett långvarigt samarbete handlar om kvalitativa produkter, god service och hållna löften.

Leverans

Genom att vi har delar av vår kablagetillverkning i Polen och Asien klarar vi av att leverera färdiga och kundanpassade kablage till bra pris, men utan att tumma på hållfasthet.

Kontaktuppgifter

Asso produkter
Sångleksgatan 5
215 79 Malmö
Tel: 040 – 14 35 50
e-post: r@asso.se

Vi finns i Sverige, Polen och Kina

ASSO Produkter AB har produktionsenheter i Sverige, Polen och Asien.

Serietillverkning och produktion med betoning på mycket manuellt arbete lägger vi ofta i vår produktionsanläggning i östra Polen.

sv_SESwedish