040 – 14 35 50 r@asso.se

Kraftkabel 

Asso® erbjuder kraftkabel i olika utföranden med tillhörande kabelsko för tillverkningsindustrin. Du hittar kraftkablar med allt från 10kvmm upp till 95kvmm. Med över 40 år i branschen har vi en gedigen erfarenhet av kraftkablar, anpassade för tuffa miljöer. Vi är specialiserade på kundanpassade helhetslösningar som underlättar kundernas utvecklings- och produktionsprocesser. Med vår kunskap och erfarenhet kan vi erbjuda förslag på lösningar för att optimera produktionen och säkerställa rätt kvalitetsnivå i arbetet.

Snabba leveranser av högkvalitativa kraftkablar

Asso® har möjlighet att erbjuda stora såväl som små volymer med hög flexibilitet och snabba leveranser – allt enligt kundens önskemål. Tack vare vår smidiga logistik med egna lastbilar som transporterar produkterna, så kan vi hålla nere priserna. Inget projekt är för litet eller för stort för oss – välkommen med din förfrågan!

 

Fördelar med kraftkablar från Asso®

  • Höga kvalitetskrav anpassade för krävande kunder inom industrin
  • Snabba och säkra leveranser
  • Prisvärda kablar av högsta kvalitet
  • Avancerad tillverkning med den senaste tekniken
  • Långa relationer med våra kunder där vi erbjuder utmärkt service

 

 

Kablagetillverkning

Vi har kablagetillverkning för alla branscher och för flera ändamål. Våra kundanpassade kablage, industrikablage, virtråd och flatkablar med mera…
Läs mer

Kundrelationer

Vi på ASSO värnar våra goda kundrelationer. Och vi vet att grunden för ett långvarigt samarbete handlar om kvalitativa produkter, god service och hållna löften.

Leverans

Genom att vi har delar av vår kablagetillverkning i Polen och Asien klarar vi av att leverera färdiga och kundanpassade kablage till bra pris, men utan att tumma på hållfasthet.

Kontaktuppgifter

Asso produkter
Sångleksgatan 5
215 79 Malmö
Tel: 040 – 14 35 50
e-post: r@asso.se

Vi finns i Sverige, Polen och Kina

ASSO Produkter AB har produktionsenheter i Sverige, Polen och Asien.

Serietillverkning och produktion med betoning på mycket manuellt arbete lägger vi ofta i vår produktionsanläggning i östra Polen.