040 – 14 35 50 r@asso.se

Kraftkablage

Vad är kraftkablage?

Kraftkablage är ett annat namn för batterikabel. En kraftkabel består av en tjock kopparledare och PVC-isolering med olika typer av kabelsko på ändarna. Det är ett perfekt alternativ för teknik som kräver en anslutning mellan ett batteri och en startmotor. Moderna kraftkablar finns i olika storlekar, material och typer, såsom starkströmskablar. Dessa förekommer i anläggningar för exempelvis elkraftsdistribution. Av säkerhetsskäl brukar strömstyrkan i standardvarianten uppgå till max 60 volt.

Var används kraftkablage?

Kraftkablage eller s.k. kabel med grövre ledare används i många olika industriapplikationer, oftast tänker man kanske på start- eller laddningsapplikationer. Startkablar för bilar är en typ av kraftkabel, och laddkabeln till den laddningsbara elbilen är en annan variant. Kraftkablage används också för elförsörjning till ställverk längs tunnelbanelinjer, och för energiöverföring i data- och teleanläggningar.

Snabba leveranser av högkvalitativa kraftkablar

Asso® erbjuder kraftkabel i olika utföranden med tillhörande kabelsko för tillverkningsindustrin. Du hittar kraftkablar med allt från 10kvmm upp till 95kvmm. Med över 40 års erfarenhet av industrikablage har vi en gedigen erfarenhet av kraftkablar, anpassade för tuffa miljöer. Vi är specialiserade på kundanpassade helhetslösningar som underlättar dina utvecklings- och produktionsprocesser. Med vår kunskap och erfarenhet kan vi erbjuda förslag på lösningar för att optimera produktionen och säkerställa rätt kvalitetsnivå i arbetet.

Asso® har möjlighet att erbjuda stora såväl som små volymer med hög flexibilitet och snabba leveranser – allt enligt kundens önskemål. Tack vare vår smidiga logistik med egna lastbilar som transporterar produkterna får du högkvalitativ kabelproduktion till ett bra pris. 

Fördelar med kraftkablage från Asso®

  • Höga kvalitetskrav anpassade för krävande kunder inom industrin
  • Snabba och säkra leveranser
  • Prisvärda kablar av högsta kvalitet
  • Avancerad tillverkning med den senaste tekniken
  • Långa relationer med våra kunder där vi erbjuder utmärkt service

Är du intresserad av Asso® produkter? Inget projekt är för litet eller för stort för oss – välkommen att kontakta oss med din förfrågan!

Klicka för ladda ned PDF

Kablagetillverkning

Vi har kablagetillverkning för alla branscher och för flera ändamål. Våra kundanpassade kablage, industrikablage, virtråd och flatkablar med mera…
Läs mer

Kundrelationer

Vi på ASSO värnar våra goda kundrelationer. Och vi vet att grunden för ett långvarigt samarbete handlar om kvalitativa produkter, god service och hållna löften.

Leverans

Genom att vi har delar av vår kablagetillverkning i Polen och Asien klarar vi av att leverera färdiga och kundanpassade kablage till bra pris, men utan att tumma på hållfasthet.

Kontaktuppgifter

Asso produkter
Sångleksgatan 5
215 79 Malmö
Tel: 040 – 14 35 50
e-post: r@asso.se

Vi finns i Sverige, Polen och Kina

ASSO Produkter AB har produktionsenheter i Sverige, Polen och Asien.

Serietillverkning och produktion med betoning på mycket manuellt arbete lägger vi ofta i vår produktionsanläggning i östra Polen.

sv_SESwedish