040 – 14 35 50 r@asso.se

Batterikabel

Batterikabel kan också benämnas som kraftkabel och syftar på effektkrävande strömöverföring mellan ett batteri och en startmotor. Kabeln består av en ledare i form av koppartråd och PVC-isolering, och är ett perfekt alternativ för situationer som kräver en enkel anslutning mellan ett batteri och en startmotor. Av säkerhetsskäl brukar strömstyrkan uppgå till max 60 volt.

Var används batterikabel? 

Batterikablar eller kabel med grövre ledare används i många olika industriapplikationer, oftast tänker man kanske på start- eller laddningsapplikationer. Startkabeln som bör vara var mans egendom är en typ av batterikabel och laddkabeln till den laddningsbara bilen är en annan variant.

 

Med Assos batterikablar får du flera fördelar 

  • Egen tillverkning med dokumenterad kvalitetskontroll
  • Högutbildad personal
  • Kundanpassade och flexibla lösningar
  • Snabba leveranser
  • Batterikablar som uppfyller höga branschkrav

Vi erbjuder snabb leverans av högkvalitativa batterikablar

Med vår kompetens får du batterikabel med kort ledtid och optimal kvalitet. Tack vare ett effektivt logistiksystem mellan våra produktionsenheter i Sverige, Polen och Asien kan vi erbjuda ett stort utbud av batterikablar till attraktiva priser. Kablageproduktionen är certifierad enligt ISO 9002:2008, och våra montörer jobbar mot Standard IPC-A-620 – en kvalitetssäkring som visar att det finns minimal risk för felaktigheter i kablaget. Det ger dig som kund en trygghet.

Kablagetillverkning

Vi har kablagetillverkning för alla branscher och för flera ändamål. Våra kundanpassade kablage, industrikablage, virtråd och flatkablar med mera…
Läs mer

Kundrelationer

Vi på ASSO värnar våra goda kundrelationer. Och vi vet att grunden för ett långvarigt samarbete handlar om kvalitativa produkter, god service och hållna löften.

Leverans

Genom att vi har delar av vår kablagetillverkning i Polen och Asien klarar vi av att leverera färdiga och kundanpassade kablage till bra pris, men utan att tumma på hållfasthet.

Kontaktuppgifter

Asso produkter
Sångleksgatan 5
215 79 Malmö
Tel: 040 – 14 35 50
e-post: r@asso.se

Klicka för ladda ned PDF

Vi finns i Sverige, Polen och Kina

ASSO Produkter AB har produktionsenheter i Sverige, Polen och Asien.

Serietillverkning och produktion med betoning på mycket manuellt arbete lägger vi ofta i vår produktionsanläggning i östra Polen.

sv_SESwedish