040 – 14 35 50 r@asso.se

Kabelstammar

Med kabelstammar menas enskilda kablar som sätts samman till ett större knippe ihopknutna stammar. Kabelstammen kan innehålla både ledare för elförsörjning, kommunikation och styrning. Kabelstammen förses oftast med olika typer av anslutningar och skyddshöljen där så behövs. Utformningen av anslutningarna bestäms av vilken miljö kabelstammen ska sitta i. En av fördelarna med den färdigbyggda kabelstammen är att den går snabbt att få monterad och att den är kontrollerad och godkänd efter montering.

Var används kabelstammar?

Kabelstammar är vanliga i motorutrymmen på bilar, men förekommer även i hjullastare, lastbilar, bensinpumpar, myntautomater och på många andra platser.

 

Fördelar med Assos kabelstammar

  • Snabba och säkra leveranser
  • Egna fabriker med den senaste tekniken
  • Kablageprodukter som uppfyller höga industrikrav
  • Attraktiva priser
  • Hög kompetens och servicekänsla

Asso är din helhetsleverantör av högkvalitativa kabelstammar

Asso har lång erfarenhet av allt från enklare kabelstammar till större komplicerade lösningar, oavsett typ och utförande. 40 år i branschen gör att våra kundanpassade lösningar underlättar produktionsprocessen och förbättrar våra kunders ekonomi.

Tillverkningen sker i våra moderna produktionsenheter i Malmö, Polen och Asien där den senaste testutrustningen säkerställer en hög kvalitet i kabelstammarna som produceras. Tack vare en strömlinjeformad logistik och produktionsflöden som kan anpassas efter behov erbjuder vi en mycket flexibel tillverkning av kabelstammar. På så vis får du som kund en helhetsleverantör av stora och små volymer, och en pålitlig och kompetent samarbetspartner.

Kablagetillverkning

Vi har kablagetillverkning för alla branscher och för flera ändamål. Våra kundanpassade kablage, industrikablage, virtråd och flatkablar med mera…
Läs mer

Kundrelationer

Vi på ASSO värnar våra goda kundrelationer. Och vi vet att grunden för ett långvarigt samarbete handlar om kvalitativa produkter, god service och hållna löften.

Leverans

Genom att vi har delar av vår kablagetillverkning i Polen och Asien klarar vi av att leverera färdiga och kundanpassade kablage till bra pris, men utan att tumma på hållfasthet.

Kontaktuppgifter

Asso produkter
Sångleksgatan 5
215 79 Malmö
Tel: 040 – 14 35 50
e-post: r@asso.se

Klicka för ladda ned PDF

Vi finns i Sverige, Polen och Kina

ASSO Produkter AB har produktionsenheter i Sverige, Polen och Asien.

Serietillverkning och produktion med betoning på mycket manuellt arbete lägger vi ofta i vår produktionsanläggning i östra Polen.

sv_SESwedish