040 – 14 35 50 r@asso.se

Kabelhärva 

Kabelhärvor har samma funktion som kabelstammar men har en mer komplex uppbyggnad, fler ledare, fler förgreningar och anslutningar än den enklare kabelstammen. Utformningen av anslutningar , ledare och ev höljen bestäms av vilken miljö kabelhärvan kommer att sitta i och vilka andra krav där kan vara på kabelhärvan. Det kan finnas krav på höga strömmar, vibrationer,gas, olja eller hög IP klassning – då måste kabelhärvan anpassas efter detta.

 

Var används kabelhärvor?

Kabelhärvor är vanliga i bilar, men förekommer även i vägvältar, hjullastare, lastbilar, bensinpumpar, myntautomater och på andra platser.

 

Fördelar med kabelhärvor från Asso 

  • Prisvärda kabelhärvor som uppfyller höga krav
  • Egna fabriker med den senaste tekniken
  • 40 års kunskap inom kablage
  • Utmärkt service och goda kundrelationer

Vi har tillverkat kabelhärvor av hög kvalitet i många år

 

Vi är stolta över vår kompetens inom tillverkning av kabelhärvor. En väl inarbetad och flexibel produktionssamverkan mellan våra anläggningar i Malmö, Polen och Kina gör att vi kan erbjuda kablage av högsta kvalitet till låga priser. Detta gör att vi kan hålla korta ledtider och en stabil leveranssäkerhet eftersom anläggningarna utomlands fungerar som backup om något skulle hända.

Vi på ASSO är dessutom måna om att värna goda kundrelationer. Och vi vet att grunden för ett långvarigt samarbete handlar om kvalitativa produkter, god service och hållna löften. Därför garanterar vi starka resurser inom kvalitetssäkrad serie- och prototyptillverkning, effektiv logistik i egen regi och ett slutresultat som når upp till dina förväntningar.

Kablagetillverkning

Vi har kablagetillverkning för alla branscher och för flera ändamål. Våra kundanpassade kablage, industrikablage, virtråd och flatkablar med mera… Läs mer

Kundrelationer

Vi på ASSO värnar våra goda kundrelationer. Och vi vet att grunden för ett långvarigt samarbete handlar om kvalitativa produkter, god service och hållna löften.

Leverans

Genom att vi har delar av vår kablagetillverkning i Polen och Asien klarar vi av att leverera färdiga och kundanpassade kablage till bra pris, men utan att tumma på hållfasthet.

Kontaktuppgifter

Asso produkter Sångleksgatan 5 215 79 Malmö Tel: 040 – 14 35 50 e-post: r@asso.se

Klicka för ladda ned PDF

Vi finns i Sverige, Polen och Kina

ASSO Produkter AB har produktionsenheter i Sverige, Polen och Asien. Serietillverkning och produktion med betoning på mycket manuellt arbete lägger vi ofta i vår produktionsanläggning i östra Polen.

sv_SESwedish